Gratulerer med vell overstått :) Bloggen din er kjempefin! Jeg elsker den salige blandingen av alt du skriver om. Masse fine oppskrifter og inspirasjon. Kjempesøt kopp også. Pistasjmakroner hørtes skikkelig digg ut, det må jeg prøve å veganisere en gang :P
Franske makroner er nok ikke det letteste i verden å veganisere, men jeg har hørt om noe som heter willpowder (?) som kan erstatte eggehviten, og gir riktig sprøtt skall/myk inn-konsistens. Men hvis man ikke er så nøye med konsistensen, er det jo uansett masse digg vegansk og makron-aktig man kan lage med pistasjnøtter!
Gratulerer!
SvarSlettGratulerer med dagen, bloggen :)
SvarSlettgmd
SvarSlettGratulerer med vell overstått :) Bloggen din er kjempefin! Jeg elsker den salige blandingen av alt du skriver om. Masse fine oppskrifter og inspirasjon. Kjempesøt kopp også. Pistasjmakroner hørtes skikkelig digg ut, det må jeg prøve å veganisere en gang :P
SvarSlettTakk for den hyggelige kommentaren :)
SlettFranske makroner er nok ikke det letteste i verden å veganisere, men jeg har hørt om noe som heter willpowder (?) som kan erstatte eggehviten, og gir riktig sprøtt skall/myk inn-konsistens. Men hvis man ikke er så nøye med konsistensen, er det jo uansett masse digg vegansk og makron-aktig man kan lage med pistasjnøtter!
Takk for gratulasjoner! :)
SvarSlettGratulerer med bloggdagen! :D
SvarSlett