torsdag 29. august 2013

Takk for sist og hei så lenge

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å slutte å blogge her. Det finnes faktisk flere halvferdige utkast til innlegg – de har ligget i månedsvis, og jeg begynner å innse at jeg ikke kommer til å gjøre dem ferdige med det første. Bloggens navn begynner også å bli en smule misvisende – jeg leverte masteroppgaven min denne våren, og burde vel egentlig begynne å innstille meg på å bidra til samfunnet i stedet for å reke rundt på Blindern. Vel, jeg forsøker å gjøre omstillingen smooth, ved at jeg skal gå på skole denne høsten, men jeg kommer ikke til å avlegge noen eksamen, og skal dermed ikke produsere det minste lille studiepoeng. Jeg skal til og med oppholde meg i et helt annet land.

I den anledning har jeg gjenopplivet Tumblr-bloggen min, Om fenomener og eksistenser. Det blir sannsynligvis lite kakeoppskrifter og enda færre sparetips, men om du av en eller annen grunn skulle ville lese statusoppdateringer fra mitt helt gjennomsnittlig interessante liv, kan du finne den her.

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer jeg har fått underveis! Det har vært veldig trivelig å vite at noen setter pris på bloggeriene mine.

5 kommentarer:

 1. Men duuu da! Jeg var så glad når jeg kom over bloggen din, og har siden desember lurt på når det kom noen spennende tips og nye oppskrifter!

  Et par små endringer på bloggen, og den kan igjen bli passende, kanskje bare med et nytt navn?

  Om ikke du fortsetter å blogge her, så håper jeg alt i verden at du ikke sletter bloggen, har fortsatt maaange oppskrifter igjen og prøve, og jeg skrev bare ned noen, så trenger linker!

  Ellers så håper jeg du får et finfint semester og ønsker deg alt godt :D Ulveklem fra meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Neida, jeg skal ikke slette bloggen – jeg bruker den jo som kokebok selv :)

   Du skal ikke se bort i fra at den gjenoppstår i en eller annen form, men det blir ikke med det første.

   Takk i like måte, og takk for hyggelige tilbakemeldinger!

   Slett
 2. nei ååå, jeg digget jo denne bloggen:( jaja. lykke til videre:)

  SvarSlett
 3. Oppdaget bloggen din i dag, synd at du har "lagt ned".
  Tenkte jeg skulle komme med min billige favorittmiddag:
  -Ca. 300 g sei (Koster 16-17 kr. for 625 gram fryst seiblokk. Er MSC-merket)
  -150 g ferdigkokt ris (veid før koking. Kjøper 5 kg ris til 50-lappen)
  -100 g kokosmelk (11 kr for billigste og feteste på Rema 1000.WIN WIN)
  -Krydder (bruker paprika, curry, chiliflak, pepper, hvitløk. Mengde krydder i synkende rekkefølge, men du kan fyre på mer av det du liker såklart)
  -Grønnsaker (brukte billige grønnsaker, nemlig kål, squash og løk)
  All maten er kjøpt på Rema 1000.
  Stek halvtint sei i terninger, ha i grønnsaker og krydder, stek videre og ha i kokosmelk og ris. La bli gjennomvarmt. Server!

  Jeg tipper at denne store porsjonen ligger på ca.16 kroner, og den kan lett deles på to som spiser "normale" porsjoner.
  Som regel koker jeg ris for flere dager om gangen, for da sparer jeg strøm, og daggammel ris fungerer best i denne retten.
  Jeg skal teste ut kåloppskriftene her på bloggen. Så takk for det :)
  Hilsen sparegrisen

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du får nytte av det som står her selv om det ikke kommer noe nytt :) Takk for oppskrift – det hørtes digg og enkelt ut! Bare én liten ting: Kokt ris må kjøles raskt ned og settes i kjøleskap hvis det skal oppbevares – hvis ikke kan det danne seg farlige bakterier som overlever koking og steking. Jeg er ellers særdeles avslappet i forhold til holdbarhet og utløpsdatoer, men akkurat ris skal man være litt forsiktig med :)

   Slett