torsdag 22. september 2011

Sparetips: Det FINNES gratis lunsj!

Du vet de e-postene du får med jevne mellomrom fra fakultetet ditt med info om faglige arrangementer og seminarer? Det er ikke så dumt å lese dem før du putter dem i søppelkassa. En god del av dem kan nemlig skilte med såkalt "servering". Det kan være alt fra kaffe og frukt til snitter til pizza – hovedsaken er at det er MAT. Skaffer du deg et bra nettverk på de forskjellige fakultetene, kan du på et større universitet spise gratis lunsj flere ganger i uka. Mange av disse arrangementene er nemlig åpne for alle, selv om de ikke nødvendigvis reklamerer så mye for det.

Det er heller ikke dumt å frekventere boklanseringer og lignende – er du heldig, blir det gratis cava. Dette er imidlertid ikke noe som står i arrangementsbeskrivelsen, så her får du bare gamble. Gå for de litt mindre kjente. Jeg skal ikke si det sikkert, men jeg føler nemlig på meg at det ikke blir gratis vin på den neste lanseringsfesten til Knausgård – eller, det blir det sikkert, men dit er ikke du invitert.

En annen mulighet er å sørge for å studere ved et universitet med jubileum i nærmeste framtid, og satse på at de feirer à la Universitetet i Oslo for noen uker siden.

Og sånn utover dette: Det kan jo hende at du faktisk får noe ut av selve arrangementet også.

2 kommentarer:

  1. Ja, bare le, men jeg kjenner faktisk opptil flere som baserer mesteparten av sitt næringsinntak i den siste tiden før nytt studielån på denne typen arrangementer :P

    SvarSlett