fredag 18. mai 2012

Pent brukt #8

Gratulerer med gårsdagen! Håper alle hadde en strålende feiring. Dagen min besto av masse god mat i diverse hyggelig selskap, langs en rute der jeg holdt meg mest mulig borte fra kaoset i Oslo sentrum.

Antrekket for anledningen var en kremhvit, 60-talls blondekjole, som jeg kjøpte i en supersøt og altfor dyr bruktbutikk i Marais første gang jeg var i Paris for fire år siden.


Jeg tror jeg betalte nærmere 80 euro for den, og jeg var veldig i tvil om den var verdt et så stort innhugg i min (da) videregående skoleelev-lommebok, men siden fransken min ikke var helt på prutenivå endte det med at jeg kjøpte den til prisen som stod. Siden den gang er den brukt mange ganger (og sydd ut én gang) – den er fin nok til de festligste anledninger, og enkel nok til litt mer uformelle sammenkomster.

4 kommentarer:

 1. Hei!Tror du trygt kan si at du var heldig med kjolen...den er virkelig fin..Husker at en sånn kjole hadde visst min mor på et bilde fra 50/60 årene..S
  Søte ting fra den tiden,og det er jo in i dag..!?
  Tror jeg vil se etter en slik kjole...på Fretex..eller en Vintage-butikk.
  En fin helg til deg!

  Hilsen Annki :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, jeg angrer ikke akkurat på at jeg kjøpte den :) Og hadde den vært ny, hadde jeg jo ikke reagert på en kjole til 800 kr -- det er vel bare at jeg var innstilt på loppispriser ...

   God helg til deg også!

   Slett