JO! du brekker den i biter, har den i en liten kjele sammen med litt fløte/rømme/yoghurt/det du måtte ha av den typen melkeprodukter i kjøleskapet, og koker opp ved lav til middels varme. Rør så det ikke svir seg. Ha primen i en liten boks (jeg har noen bokser på 1 dl fra Granitt som er perfekte til formålet) og sett det i kjøleskapet. Så kan du ha den på brødskiva neste morgen.
torsdag 17. mars 2011
Gøttere enn prim
Hva gjør du med den brunostresten er så liten at du ikke klarer å skjære flere skiver av den, og som ellers kommer til å bli liggende innerst i kjøleskapet helt til den er så tørr at du føler det er greit å kaste den?
JO! du brekker den i biter, har den i en liten kjele sammen med litt fløte/rømme/yoghurt/det du måtte ha av den typen melkeprodukter i kjøleskapet, og koker opp ved lav til middels varme. Rør så det ikke svir seg. Ha primen i en liten boks (jeg har noen bokser på 1 dl fra Granitt som er perfekte til formålet) og sett det i kjøleskapet. Så kan du ha den på brødskiva neste morgen.
JO! du brekker den i biter, har den i en liten kjele sammen med litt fløte/rømme/yoghurt/det du måtte ha av den typen melkeprodukter i kjøleskapet, og koker opp ved lav til middels varme. Rør så det ikke svir seg. Ha primen i en liten boks (jeg har noen bokser på 1 dl fra Granitt som er perfekte til formålet) og sett det i kjøleskapet. Så kan du ha den på brødskiva neste morgen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Det funker fint med vanlig melk også, da blir primen dessuten litt magrere.
SvarSlettSelvfølgelig. Jeg pleier bare aldri å ha det hjemme, så da tar jeg heller noe jeg uansett har. Har også prøvd mandelmelk (usilt) med godt resultat.
SvarSlett