mandag 24. oktober 2011

Et litt kjedelig (men ganske morsomt) studenttips

Bloggen blir litt nedprioritert til fordel for studier om dagen (faktisk!), men jeg tenkte at jeg i alle fall skulle komme med et tips til seminarhverdagen deres:

Prezi!

Det er et nettbasert presentasjonsverktøy, a la PowerPoint, men mye bedre! Presentasjonene er enkle å lage og ser ekstremt bra ut. Forvent A på ditt neste framlegg! Hvis du bruker student-mailen din får du tilgang til "Educational Use Only"-versjonen, som har nesten alle funksjonene til betal-versjonen, men er gratis.

Spesielt gøy for dem som bruker mesteparten av tiden med å forberede et foredrag til å velge skrifttype på overskriftene.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for tipset! Jeg holdt på å forberede en presentasjon i går, men ante ikke hva jeg skulle gjøre..med prezi ble det faktisk bra. Så du reddet meg faktisk :D

  SvarSlett
 2. Hehe, så bra. Tror jeg fra nå av skal satse på at folk blir så fascinert av hvor fancy presentasjonen min ser ut at de ikke får med seg det faktisk innholdet.

  SvarSlett
 3. Endelig slipper jeg å tenke på innholdet i presentasjonen når presentasjonsverktøyet er så bra! Neida. Spøk til side: Det er et veldig godt alternativ til irriterende Power Point - gleder meg til å bruke det! Har allerede lekt meg litt med tankekart og så videre (og internasjonal strategI).

  SvarSlett
 4. PS: Tiden som går med til å velge skrifttype blir ikke nødvendigvis mindre, ettersom skrifttype er ekstremt viktig, men jeg kan gå med på at denne finessen blir LITT mindre viktig med en genrelt god grafisk utforming.

  SvarSlett